Ziaja - Hedvábné proteiny - krémový sprchový gel / 500ml
Neohodnoceno
Krémový sprchový gel s proteiny hedvábí a glycerinem pro vyhlazení a hydrataci pokožky. Květinově aromatické složení, založené na jemných tónech bílého dřeva, které přechází v jemné odstíny lilie, orchideje a mučenky. Relaxační péče, vhodné pro sprchování i do koupele. Obsahuje 95% složek přírodního původu.
Detailní popis produktu
Krémový sprchový gel s proteiny hedvábí a glycerinem pro vyhlazení a hydrataci pokožky. Proteiny hedvábí jsou hydrolyzát, získaný řízenou enzymatickou hydrolýzou. Aktivně zvlhčuje pokožku i vlasy, má regenerační účinky, Zřetelně obnovuje a posiluje pokožku, vlasům dodává měkkost, pružnost a lesk. Chrání před negativním vlivem vnějších faktorů. Krémový sprchový gel zajišťuje jemné a šetrné mytí, nevysušuje pokožku. Zanechává pokožku hedvábně hladkou. Zjemňuje koupel vytvořením krémové pěny, zanechává na pokožce inspirativní parfémovou vůni. Květinově aromatické složení, založené na jemných tónech bílého dřeva, které přechází v jemné odstíny lilie, orchideje a mučenky. Relaxační péče, vhodné pro sprchování i do koupele. Obsahuje 95% složek přírodního původu. působení - Zajišťuje jemné a šetrné mytí - Nevysušuje pokožku - Zanechává pokožku hedvábně hladkou - Zjemňuje koupel vytvořením krémové pěny - Zanechává na pokožce inspirativní parfémovou vůni - Vhodné pro sprchování i do koupele aktivní látky - Proteiny hedvábí - Rostlinný glycerin typ pokožky všechny 12+ použití Na mytí použijte malé množství gelu a poté opláchněte. Může být použito jako pěna do koupele. Teplota vody by měla odpovídat tělesné teplotě. Příliš dlouhý pobyt ve vodě může způsobit vysušení pokožky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ziaja |
---|---|
Hmotnost: | 0.552 kg |
EAN: | 5901887028956 |
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Silk, Laureth-2, Glycol Distearate, Laureth-4, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Benzyl Sali: |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář